Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Kim  Michaels,Geest over materie
  • Kim  Michaels,Geest over materie
Kim  Michaels,Geest over materie
Geest over materie
Cursus in Overvloed
€ 26.95
Uitverkocht/Niet leverbaar


Een cursus in overvloed is een nieuwe, uitgebreide editie van het boek “Masterkeys to the Abundant Life”. Het bevat alle 24 verhandelingen van het oorspronkelijke boek (8 in elk deel) plus nog 24 invocaties (8 in elk boek). Het geven van de invocaties naast het bestuderen van de verhandelingen, helpt je de leringen nog veel effectiever te integreren en toe te passen, waardoor je betere resultaten bereikt. Het is gepubliceerd in drie delen, omdat de gehele cursus 1150 pagina’s omvat.Dit is het eerste deel van een driedelige cursus. Het is hoogst aan te bevelen dat je begint met dit boek en dan door gaat naar deel 2 en 3.De drie boeken in deze serie vormen een zeer diepzinnige en omvangrijke cursus in mystieke of spirituele psychologie. De unieke combinatie van leringen en praktische oefeningen geven je alles wat je nodig hebt om jouw leven te veranderen en om een grotere overvloed te manifesteren.Een cursus in overvloed is vrijgegeven als een directe openbaring van de geascendeerde meester Moeder Maria, die het Ambt van de Goddelijke Moeder draagt voor alle mensen op aarde. Haar warme, persoonlijke en verzorgende begeleiding toont je hoe je de psychologische blokkades kunt overwinnen die jou weerhouden om jouw volledige, creatieve potentieel tot uitdrukking te brengen. In dit boek zul je leren:• Hoe je het overvloedige leven kunt accepteren als de natuurlijke, door God gegeven omstandigheid voor jouzelf.

• Hoe je jezelf kunt vrijmaken van het bewustzijn van gebrek, waardoor de meeste mensen hun hele leven als een worsteling ervaren.

• Hoe je de onderbewuste afwijzing op overvloed kunt stoppen en kunt accepteren wat er jou gratis/vrij gegeven wordt.

• Waar overvloed vandaan komt en waarom je niet een passieve benadering kunt hebben in het ontvangen ervan.

• Hoe jouw geest ontworpen is om een kanaal te zijn voor een stroom van spirituele energie.

• Hoe je je kunt openstellen en deze stroom van energie kunt sturen zodat het spirituele en materiële overvloed in jouw leven produceert.

• Waarom de geest over de materie niet alleen mogelijk is, maar natuurlijk omdat materie geest is.


Extra informatie:
Cursus in Overvloed

Uitverkocht/Niet leverbaar