Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ken Wilber,Integrale wijsheid
  Integrale wijsheid
  en de toekomst van de spiritualiteit
  € 28.90
  Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Ken Wilber
  Integrale wijsheid en de toekomst van de spiritualiteit


  Hoe ziet de toekomst van religie en spiritualiteit eruit? Hoe kun je in een tijd van grote ontwikkelingen op het gebied van sociaal bewustzijn en van een ware revolutie in (neuro)wetenschap en technologie, trouw blijven aan de kern van je traditie. Ook bezien van het standpunt als je tegelijkertijd die leringen wilt integreren in een nieuw raamwerk dat recht doet aan de voortschrijdende wetenschap?

  Integrale wijsheid en de toekomst van de spiritualiteit is een intrigerende en optimistische kijk op religie en spiritualiteit van een van de meest toonaangevende filosofen van onze tijd. Wilber onderzoekt niet alleen de wortels van de grote spirituele tradities, maar geeft ook aan hoe deze passen in deze tijd en hoe ze zich verder zullen ontwikkelen.

  Ken Wilber onderzoekt dit vraagstuk aan de hand van zijn Integrale Theorie. Hij geeft aan hoe tradities zich kunnen openstellen voor voortdurende ontwikkeling en verbreding, op weg naar een meer holistische spiritualiteit. Zijn inzichten, die hij in dit boek tevens praktisch toepast op de ontwikkeling van het Boeddhisme, zijn relevant voor alle grote tradities en stromingen.

  In dit boek beschrijft Wilber op een toegankelijke manier de kerngedachten van zijn recente standaardwerk The Religion of Tomorrow.

  Ken Wilber (1949) is een van de meest gelezen en meest vertaalde Amerikaanse denkers van onze tijd. In zijn Integrale Theorie bouwt hij voort op inzichten uit de cultuurwetenschappen, antropologie, systeemtheorie, ontwikkelingspsychologie, biologie en spiritualiteit. Zijn theoretisch werk vindt praktische toepassingen op uiteenlopende gebieden als duurzaamheid, psychotherapie, spiritualiteit, onderwijs, bedrijfskunde, geneeskunde, politiek, sport en kunst.


  Verkoopargumenten
  - de auteur is een van de meest gelezen en meest vertaalde Amerikaanse denkers van onze tijd
  - geeft een toekomstbeeld van religie van de toekomst
  - voor alle lezers op het gebied van filosofie, psychologie, religie en spiritualiteit, maatschappij en cultuur

  Oorspronkelijke titel Integral Buddhism and the Future of Spirituality
  Vertaald uit het Engels door Egbert van Heijningen

  ISBN 978 94 9141 198 4
  NUR 728  Extra informatie:

  Hardback
  208 pagina's
  November 2018
  388 gram
  208 x 135 x 27 mm
  EAN: 9789491411984
  Samsara

  Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen