Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ken Follett,Nooit
  • Ken Follett,Nooit
Ken Follett,Nooit
Nooit
Een kleine groep mensen probeert uit alle macht een nieuwe wereldoorlog te voorkomen
€ 29.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen angstaanjagend verhaal over wat er zou kunnen gebeuren als de diplomatie faalt

Midden in de hete woestijn van de Sahara achtervolgen twee geheim agenten een machtige groep terroristen. Met elke stap die ze zetten riskeren ze hun leven. In China vecht een hoge regeringsfunctionaris met grote ambities voor zichzelf en zijn land tegen de communistische oudgedienden in de regering, die China – en naaste militaire bondgenoot Noord-Korea – een bepaalde richting op willen sturen. In de Verenigde Staten bestrijdt Pauline Green, de eerste vrouwelijke president van het land, terroristische aanslagen, illegale wapenhandel en de lastercampagnes van haar politieke tegenstander met zorgvuldige en behendige diplomatie. Green probeert op allerlei manieren een onnodige oorlog te voorkomen.

Maar wanneer de ene confrontatie leidt tot de andere, zitten de machtigste landen ter wereld gevangen in een complex web van allianties. Een wereldwijde escalatie lijkt onafwendbaar. Zal deze internationale crisis leiden tot een derde wereldoorlog?

In de pers

‘Een razendspannend, vuistdik verhaal.’ Algemeen Dagblad

‘Een thriller die je na lezing met nog veel meer zorg naar het wereldnieuws laat kijken.’ Het Parool

‘Alles komt blijvend op je netvlies te staan.’ NRC
Extra informatie:

Hardback
656 pagina's
November 2021
1032 gram
236 x 172 x 51 mm
EAN: 9789022593790
Boekerij

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen