Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Katrijn De Wit,Kunnen vogels niezen?
  • Katrijn De Wit,Kunnen vogels niezen?
  • Katrijn De Wit,Kunnen vogels niezen?
  • Katrijn De Wit,Kunnen vogels niezen?
  • Katrijn De Wit,Kunnen vogels niezen?
  • Katrijn De Wit,Kunnen vogels niezen?
Kunnen vogels niezen?
Wijze weetjes
€ 17.00
  (Hardback) Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 21:00
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Hoeveel talen spreken papegaaien? Heeft een huismus hoogtevrees? De makers van Wijze Weetjes bewijzen sinds hun debuut Mag je haaien aaien? dat ze de juiste vragen stellen om hun jongste lezers te prikkelen, en hun oudste lezers iets bij te leren.

Kunnen vogels niezen? is opnieuw een verrassend boek vol wijze weetjes over alle vogels in de lucht. Humor, poëzie, wetenschap en een vrolijke tekenstijl gaan kleurrijk hand in hand. Een boek om met grote ogen te beleven.

Wijze Weetjes wil verwonderen, verbeelden en verwoorden. Auteur Katrijn De Wit, illustrator Inge Rylant en vormgever Laura Bergans brengen met deze reeks een ode aan de fantasie.

Katrijn De Wit is licentiate Kunstgeschiedenis en Theaterwetenschappen. Ze werkte als brandmanager voor verschillende VRT-merken en doet de pers en communicatie van een grote internationale kunstinstelling. De verwonderde blik op de wereld van haar twee zonen inspireerde haar tot het schrijven van dit boek.

Inge Rylant is een illustrator en printontwerper uit Antwerpen. Ze werkt aan projecten die illustratie en grafisch ontwerp combineren op een hedendaagse manier met de focus op een fris kleurenpalet en sterke compositie.

Laura Bergans is grafisch ontwerper. Haar ervaring gaat van kunsteducatieve publicaties voor kinderen tot branding voor modehuizen en culturele instituten. Laura’s stijl is herkenbaar, er zit energie en speelsheid in al haar projecten.Extra informatie:

Hardback
20 pagina's
Juni 2021
659 gram
235 x 198 x 23 mm
EAN: 9789463832762
Pelckmans


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.