Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Kathleen Verlée,Bouwstenen
  Bouwstenen
  € 40.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Iedereen woont erin, maar lang niet iedereen begrijpt waaruit hun huis is opgebouwd. In Bouwstenen zoomen we in op materialen als cement, (cellen)beton, kalkzandsteen, baksteen, metalen, hout en glas. Daarbij wordt er steeds een brug geslagen tussen het materiaal en het effect daarvan op energiebesparing en duurzaamheid.

  Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanbod en de plaatsing van isolatiematerialen en worden zaken zoals warmtetransmissie, vochttransport, luchtdichtheid, brandveiligheid op een eenvoudige manier uitgelegd. Bovendien krijgt de lezer informatie over de actuele regelgeving omtrent deze thema`s.

  Bouwstenen is een uiterst praktisch en knap geïllustreerd handboek voor onder meer vastgoeddeskundigen, vastgoedbeheerders, projectontwikkelaars, landmeters, (binnenhuis)architecten of bouwkundigen. Maar ook particulieren die hun huis wat beter willen begrijpen, of geïnteresseerden die een huis willen kopen of voor een renovatie staan, zullen winst halen uit dit boek waarmee je zowel nieuwe als oude woningen leert doorgronden.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  320 pagina's
  September 2020
  759 gram
  241 x 191 x 24 mm
  EAN: 9789463931991
  Owl Press

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen