Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Karin Hazendonk,Ongenadig
  • Karin Hazendonk,Ongenadig
Karin Hazendonk,Ongenadig
Ongenadig
€ 18.00
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00Anouk raakt tijdens een personeelsfeest aan de praat met Sven. Ze is gecharmeerd van hem en de aantrekkingskracht blijkt wederzijds. Sven leest iedere wens uit haar ogen en Anouk is ervan overtuigd dat hij de ideale man is.
Als Sven na een paar maanden vraagt met hem te gaan samenwonen, zet de onzekere Anouk, aangemoedigd door haar tweelingzus Miranda, haar twijfels aan de kant en trekt bij hem in.
Al snel ontstaat er een scheurtje in de perfecte relatie. Sven heeft zijn eigenaardigheden en een bizarre hobby. Anouk probeert uit alle macht daarmee om te gaan.

Na een ongelukje lijkt Sven twee gezichten te hebben. Zijn onverschillige kant laat Anouk aan haar lot over, terwijl zijn zorgzame kant haar het volgende moment liefdevol verzorgt.
Zo ook die ene avond. Anouk slikt de medicijnen die Sven haar heeft gebracht en ze valt in slaap.
Ze wordt echter niet wakker in de slaapkamer en lijkt overgeleverd aan de morbide plannen van Sven.Recensie:
ThrillZone
30-11-2019
'Anouk komt op een personeelsfeest Sven tegen en vanaf het begin is er een bepaalde chemie tussen hen tweeën. Anouk is ervan overtuigd dat Sven de ideale man is. Wanneer Sven haar na een paar maanden vraagt om te gaan samenwonen, heeft Anouk haar bedenkingen. Tweelingzus Miranda geeft haar echter een zetje in de goede richting en Anouk trekt bij Sven in. Algauw laat Sven een heel andere kant van zichzelf zien. Is hij echt zo anders, of verbeeldt Anouk zich dit? Karin Hazendonk (1961) raakte al op jonge leeftijd gefascineerd door boeken en het was haar dan ook al snel duidelijk dat ze ooit zelf zou gaan schrijven. Na het schrijven van jeugd- en kinderboeken volgden er bij LetterRijn twee thrillers en een aantal korte verhalen (lees hier alle recensies). Naast het schrijven van thrillers is Hazendonk werkzaam als boekhouder. Haar nieuwste thriller Ongenadig kwam uit in oktober 2019. Ongenadig spannend is deze derde thriller van Karin Hazendonk. Anouk Smeets krijgt na het personeelsfeest een relatie met de charismatische Sven Bogerd. Sven gedraagt zich voorbeeldig en draagt Anouk op handen. Toch twijfelt ze nog, als hij haar na enkele maanden vraagt, of ze bij hem intrekt. Tweelingzus Miranda vindt dat Anouk deze kans met beide handen aan moet grijpen. `Ik zou die man vastketenen. Zo`n exemplaar kom je nooit meer tegen,` zegt ze tegen haar zus. Anouk zet haar bezwaren opzij en trekt in bij Sven. Algauw komen de eerste scheurtjes in hun relatie. Sven ontpopt zich als een heel andere man met zijn eigenaardigheden en zijn bizarre hobby. Na een `ongelukje` reageert hij wel heel vreemd. Het ene moment verzorgt hij haar liefdevol, en het volgende moment is hij onverschillig en laat hij haar aan haar lot over. Nadat Sven Anouk haar medicijnen heeft gegeven valt ze in een diepe slaap, om vervolgens wakker te worden in een nachtmerrie. Karin Hazendonk heeft een prettige schrijfstijl, gebruikt korte hoofdstukken en gemakkelijke tekst, waardoor het boek vlot leest. Ze vertelt het verhaal beeldend zodat je je goed kunt inleven en mee zit te huiveren op je stoel. En huiveren doe je zeker als je de bizarre en gruwelijke scènes leest die ze in dit boek verwerkt. Het is dan ook zeker niet geschikt voor tere zieltjes. Het boek kent een golvende spanningsboog. Het is dan ook net alsof je in een achtbaan zit. 2x weet ze je naar een gruwelijk punt te brengen met een spetterende afdaling. Je aandacht verslapt nergens en je hebt het boek in no-time uit. Het verhaal wordt vanuit verschillende perspectieven verteld, dit wordt duidelijk boven de hoofdstukken aangegeven. Ongelofelijk hoe goed Karin de karakters beschreven heeft, we kruipen in het hoofd van elk van hen. Bizar, gruwelijk en nagelbijtend, zijn de kenmerken van deze o zo goede thriller. Hazendonk heeft haar sterren deze keer dik verdiend!'

Extra informatie:

Paperback / softback
330 pagina's
Oktober 2019
471 gram
213 x 149 x 26 mm
EAN: 9789491875878
LetterRijn

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 21:00