Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Karen Dionne,Geworteld in het kwaad
  • Karen Dionne,Geworteld in het kwaad
Karen Dionne,Geworteld in het kwaad
Geworteld in het kwaad
€ 18.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Dwarsligger 691 is Geworteld in het kwaad (The Wicked Sister), de tweede thriller van Karen Dionne na Dochter van het moeras.

Rachel herinnert zich steeds meer details over de dag dat haar ouders werden vermoord. Moord waarvoor zij al jarenlang opgesloten zit. Ze beseft dat de waarheid anders is dan haar voorgespiegeld werd. Al jarenlang leeft Rachel in een psychiatrische inrichting, als straf voor de moord op haar ouders, die ze als kind pleegde. Maar wanneer ze door een journalistiek onderzoek nieuwe details over de moorden ontdekt, keert ze terug naar de blokhut in het afgelegen moerasgebied waar ze met haar ouders en zus woonde.

Terwijl Rachel zich steeds meer herinnert over wat er echt gebeurde op de dag dat haar ouders werden vermoord, beseft ze dat de geschiedenis en de geheimen die ze met haar zus deelt, misschien wel het allergrootste gevaar vormen.

`Karen Dionne is een van de beste thrillerauteurs van dit moment.` – Karin Slaughter

`Een ijzingwekkend verhaal over familieverhoudingen waarin de dreiging van elke pagina spat.` – Publishers Weekly
Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
September 2020
110 gram
120 x 82 x 16 mm
EAN: 9789049808334
Dwarsligger

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel