Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Karen Dionne,Dochter van het moeras
  • Karen Dionne,Dochter van het moeras
Karen Dionne,Dochter van het moeras
Dochter van het moeras
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenDochter van het moeras (The Marsh King’s Daughter) van Karen Dionne is een thriller die doet denken aan de film ‘Nell’, en het boek ‘Kamer’ (Room) van Emma Donoghue.


‘Als je slechts één thriller per jaar leest, zorg dan dat het deze is. Sensationeel!’ – Clare Mackintosh


Helena’s moeder is als tiener ontvoerd en in een afgelegen hut diep in het moerasgebied bij Michigan vastgehouden. Geen elektriciteit of stromend water, geen mensen in de buurt. Helena, die twee jaar later geboren werd, hield van het leven daar: jagen, vissen, één zijn met de natuur. Ondanks haar vaders temperament en vaak brute gedrag, hield ze van hem. Tot het moment dat ze ontdekte hoe wreed hij werkelijk was.


Twintig jaar later heeft Helena een stabiel leven opgebouwd. Maar dan ontsnapt haar vader uit de gevangenis. Hij houdt zich waarschijnlijk schuil in het moerasgebied dat hij als geen ander kent. De politie zet een grote klopjacht in, maar Helena weet dat die geen schijn van kans maakt. Zij is de enige die haar vader kan vinden, want zij heeft de geheimen van het moerasgebied juist van hém geleerd.


‘Wat een geweldig boek. Prachtig van taal en setting en onwaarschijnlijk spannend!’ – Karin Slaughter


Karen Dionne woonde jarenlang met haar man en kind in de wildernis van Upper Peninsula, Michigan, waar zij zichzelf ‘de wetten van de wildernis’ leerden. Tegenwoordig woont en werkt ze in Detroit. De filmrechten voor Dochter van het moeras zijn verkocht.


Dochter van het moeras is een indrukwekkend thrillerdebuut. Een aanrader!’ – Lee Child
Extra informatie:

Paperback / softback
304 pagina's
Mei 2018
435 gram
216 x 140 x 28 mm
EAN: 9789026142413
De Fontein Romans & Spanning

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen