Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Kahlil Gibran,De profeet
  • Kahlil Gibran,De profeet
Kahlil Gibran,De profeet
De profeet
€ 12.50

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Kahlil Gibran, de auteur van het prachtige boek `De Profeet`, stond op het kruispunt van twee werelden: die van de oosterse mythen uit zijn jeugd en die van de westerse verlichting en tolerantie die hij als kunstenaar omarmde. In Gibrans meesterwerk `De profeet` worden het oosten en het westen samengebracht en daarmee spreekt hij een enorm lezerspubliek aan. `De profeet` wordt universeel als Gibrans beste werk beschouwd en verschijnt nu in een fraaie, eigentijdse jubileumeditie.

`Je bent goed wanneer je ernaar streeft van jezelf te geven. Toch ben je niet slecht als je uit bent op gewin. Want als je streeft naar winst ben je niet anders dan een wortel die de aarde vastklampt en zich laat zogen door haar borst. Zeker, de vrucht kan niet tot de wortel zeggen: "Wees als ik, rijp en vol en immer schenkend van je overvloed." Want voor de vrucht is geven een noodzaak, zoals ontvangen een noodzaak voor de wortel is.`- Kahlil Gibran, `De profeet`

Kahlil Gibran (1883-1931) werd geboren in Noord-Libanon. Als jongeman reisde hij naar Europa en Amerika en ontwikkelde zich tot schrijver, filosoof en kunstenaar.

Extra informatie:

Hardback
80 pagina's
Mei 2014
234 gram
218 x 143 x 15 mm
EAN: 9789021557373
Kosmos Uitgevers

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel