Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jorrit van Daalen Buissant des Amorie, Sofie Chanou,Lekker & simpel
  • Jorrit van Daalen Buissant des Amorie, Sofie Chanou,Lekker & simpel
Jorrit van Daalen Buissant des Amorie, Sofie Chanou,Lekker & simpel
Lekker & simpel
200 hoofdgerechten
€ 22.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenVoor iedereen die hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de vraag: `wat eten we vandaag?` is er nu het kookboek van Sofia en Jorrit Lekker & Simpel.
Geen moeilijke gerechten waar je uren voor in de keuken moet staan maar lekkere en simpele recepten die iedereen kan maken. Een kookboek met 200 recepten voor een lekker, simpel en snel avondmaal. Recepten die binnen 20 minuten op tafel staan zoals een zelfgemaakt broodje hete kip, een eenpansgerecht met zoete aardappel, een pasta-ovenschotel met Boursin, taco lasagne. En ook de lekkerste gerechten met wraps zoals een kip-pesto wraptaart.

Dit omvangrijke kookboek bevat veel nieuwe recepten en de succesnummers van hun culinaire blog www.lekkerensimpel.com. Een blog waar maandelijks meer dan 400.000 unieke bezoekers hun weg vinden naar een lekker recept.

Jorrit van Daalen Buissant des Amorie en Sofia Chanou zijn de oprichters van de populaire blog lekkerensimpel.com (2012). Door het succes richten zij zich fulltime op het schrijven over eten en het bedenken van recepten.

`Jorrit en Sofia laten met hun site zien hoe je op een simpele manier een lekkere maaltijd kunt bedenken`
- Delicious MagazineExtra informatie:

Paperback / softback
320 pagina's
Met illustraties
Augustus 2016
805 gram
205 x 175 x 19 mm
EAN: 9789461562135
Bertram + de Leeuw Uitgevers BV

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen