Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jorien Weerdenburg,De veranderformule
  De veranderformule
  9 inzichten voor blijvende organisatieverbetering
  € 23.95
  Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


  Er zijn veel methodieken die je als organisatie kunt inzetten om te verbeteren of te vernieuwen. Blijvend veranderen blijkt echter lastig. De middelen lijken belangrijker geworden dan het doel, instrumentele implementatie is het gevolg en de echte impact blijft uit. Van een blijvende organisatieverbetering is dan ook vaak geen sprake.

  Maar hoe verander je wel `blijvend`? Ongeacht de gekozen methodiek: de mensen in je organisatie maken het verschil tussen tijdelijke en blijvende resultaten. Alleen als zij bereid en in staat zijn de veranderingen echt te adopteren, zal je merken dat het geen methodiek meer is, maar de nieuwe manier van werken. Hierdoor ben je in staat de verandering ook echt te `borgen`.

  In `De Veranderformule` presenteert Jorien Weerdenburg 9 inzichten om een succesvolle, duurzame organisatieverbetering te realiseren. Aan de hand van inzichten die gericht zijn op blijvende gedragsverandering en resultaatverbetering, kan jij zelf de middelen en elementen kiezen die passen bij je eigen organisatie en de stap(pen) die je wilt maken.

  Over de auteur:
  Jorien Weerdenburg is een ervaren consultant op het gebied van organisatieverbetering en werkzaam als director Organisation transformation bij IG&H. Ze werkt met leiders en teams in verschillende sectoren rond de thema`s leiderschap, gedragsverandering en resultaatverbetering.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  138 pagina's
  November 2016
  209 gram
  230 x 150 x 11 mm
  EAN: 9789492221490
  Futuro Uitgevers

  Levertijd: 2 tot 4 werkdagen