internetboekhandel.nl
buttons Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons
leeg Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Home pagina Rijks
Boekenweek
Rijks Home pagina Home pagina Kassa pagina, Winkelwagentje Contact info Email ons Besteller 60
 
Nederlands Buitenlands   Alles  Titel  Auteur  ISBN        
Huishouden, koken
Keuken per land en streek
Bij u in huis op: dinsdag


Jonas Cramby

Yakitori & Korean BBQ

Japanse grilltechnieken en bijgerechten

€ 19.95


De yakitori spies en het gegrilde buikspek zijn volledig geïntegreerd in onze westerse samenleving. Deze van oorsprong Japanse grilltechnieken geven veel resultaat tegenover weinig inspanning. In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt er niets aan het toeval overgelaten: vlees wordt kort gegrild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van zitten rondom een tafelbarbecue niet uit. Niets simpeler dan een Korean BBQ waarbij een `ssam` (wrap) of slablaadje wordt gevuld met een aantal ingrediënten, behalve dat je het in een keer in je mond moet stoppen! Start traditioneel met `yukhoe` (tartaar) en sluit af met `naengmyeon` (noedels in koude bouillon). Garneer met rijst, kimchi en andere bijgerechten en je eet tegelijkertijd verfijnd en bruut, eenvoudig en geavanceerd. Het drinken van alcohol of groene thee is gebruikelijk bij het eten van Japanse gerechtjes. Recepten voor `izakaya` (pubfood) en `otsumami` (borrelhapjes) mogen dan ook niet ontbreken in dit boek. Met dit boek in de hand beheers je de kunst van Japans grillen!


Extra informatie: 
Hardback
176 pagina's
Met illustraties
Maart 2018
881 gram
257 x 196 x 24 mm
Good Cook B.V.
Achterkant:
Bekijk de achterkant


Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel