Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jolien Spoelstra,Zinderend leven
  • Jolien Spoelstra,Zinderend leven
Jolien Spoelstra,Zinderend leven
Zinderend leven
Verbeter je seksleven en vergroot je levensgeluk
€ 21.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenVerbeter je seksleven en vergroot je levensgeluk

Wanneer je seksleven niet lekker loopt, kost dit vaak een hoop energie. Het kan grote invloed hebben op je relatie, zelfbeeld en uiteindelijk ook op je levensgeluk. Maar hoe vind je de weg terug naar een seksleven vol zin?

In haar zinderende debuut schrijft seksuoloog Jolien Spoelstra daarom open en zonder oordeel over de seksuele klachten die zij in haar praktijk behandelt, zoals pijn bij het vrijen en verminderd seksueel verlangen. Met humor en empathie schetst ze de mensen die op haar spreekuur komen en laat ze zien welke universele thema`s vaak aan hun problemen ten grondslag liggen.Ook jij kunt zinderend leven!

Jolien Spoelstra (1980) is gezondheidszorgpsycholoog, seksuoloog en relatietherapeut en eigenaar van een zelfstandige praktijk in hartje Haarlem. Ze woont samen met haar vriend en zoontje. Sinds twee jaar is zij tevens vaste columnist voor Santé Magazine. In haar debuut Zinderend leven rekent zij af met de achterhaalde ideeën en misvattingen die vrouwelijk seksueel genot in de weg staan.
Extra informatie:

Paperback / softback
240 pagina's
Juni 2022
311 gram
209 x 134 x 22 mm
EAN: 9789464041699
Fontaine Uitgevers

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen