Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  John van den Heuvel,Tijdperk Willem Holleeder
  Tijdperk Willem Holleeder
  € 21.99
  Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00  Herziene en geactualiseerde editie met fotokatern

  `Het complete verhaal van een kwart eeuw georganiseerde misdaad in Nederland.` Managmentboek.nl

  `Na de Heinekenontvoering beginnen de liquidaties!`
  Willem Holleeder en Cor van Hout ontvoeren in november 1983 Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer. Hoewel de daders na een lang juridisch steekspel zijn opgepakt en veroordeeld, is een groot deel van de buit nooit teruggevonden.
  Na hun vrijlating in 1992 stappen Holleeder en Van Hout in de drugshandel en vervolgens in de vastgoedwereld. Daar ligt niet alleen het grote geld, maar loert ook gevaar. Want steeds meer mensen uit hun directe omgeving komen om het leven door brutale liquidaties. Als de teller op 25 staat, grijpt Justitie eindelijk in.
  Misdaadverslaggever John van den Heuvel en Bert Huisjes geven in Tijdperk Willem Holleeder een intrigerend overzicht van de misdadige carrière van Willem Holleeder vanaf zijn jeugd tot en met heden, en van de ontwikkelingen in de criminele wereld in Amsterdam en Nederland.

  John van den Heuvel is misdaadverslaggever voor De Telegraaf. Hij heeft meerdere bestsellers geschreven en succesvolle tv-programma`s gemaakt over de onderwereld. Ook is hij regelmatig te gast als misdaaddeskundige bij o.a. RTL Boulevard, RTL Late Night en Radio 538. Hij schreef dit boek samen met Telegraaf-collega Bert Huisjes.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  272 pagina's
  Maart 2020
  324 gram
  210 x 135 x 22 mm
  EAN: 9789048855384
  Lebowski

  Bij u in huis op: donderdag
  Bestel vóór: 21:00