Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Johan Klein Haneveld,Het teken in de lucht
  • Johan Klein Haneveld,Het teken in de lucht
  • Johan Klein Haneveld,Het teken in de lucht
Het teken in de lucht
€ 15.95
   Thuisbezorgen

  • Bestel vandaag
  • Bij u in huis op zaterdag *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


De laatste astronauten op Mars zien de lichten op Aarde een voor een uitgaan. Uit de as van de menselijke beschaving verrijst echter een nieuwe samenleving, onder leiding van de mysterieuze Autoriteit. Al snel vestigen mensen zich op Mars en bezoeken ze Europa en de andere Jupitermanen. Maar elk paradijs kent zijn schaduwzijde. Rebellen maken zich klaar om alles wat in duizend jaar tijd door de Autoriteit is opgebouwd ten val te brengen.
Volg de geschiedenis van de toekomst in negen korte verhalen. Deze bundel bevat onder andere `De droom` dat de derde plek behaalde in de wedstrijd Fantastels 2015.

De pers over ‘Conquistador’:
‘Dit is complexe en intelligente hardcore SF, vol originele uitdagende ideeën.’ - Eddy C. Bertin, SF Terra

‘Ik kan me voorstellen dat groten als Asimov, Clarke, Baxter, Laumer en Bear achter Johan stonden, terwijl hij deze verhalen aan zijn computer toevertrouwde - en zij zagen dat het goed was.’ - Jos Lexmond, Fantastische Vertellingen

Johan Klein Haneveld (1976) is een schrijver in hart en nieren. Van hem verschenen acht boeken. Zijn eerste verhalenbundel Conquistador kwam in 2017 uit bij Godijn Publishing. Hij is vaste medewerker van het blad Fantastische Vertellingen. Naast het schrijven werkt hij als eindredacteur bij het Tijdschrift voor Diergeneeskunde.Extra informatie:

Paperback / softback
252 pagina's
September 2018
347 gram
210 x 135 x 23 mm
EAN: 9789492115669
Godijn Publishing


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.