Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jill Mansell,Ik zie je op het strand DL
  • Jill Mansell,Ik zie je op het strand DL
Jill Mansell,Ik zie je op het strand DL
Ik zie je op het strand DL
€ 13.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


dwarsligger 607 Jill Mansell Ik zie je op het strand

Romantische verwikkelingen, misverstanden en zussenrivaliteit – een feelgoodverhaal om in een keer uit te lezen. Ik zie je op het strand is de ultieme zomerroman!

Clemency is niet op zoek naar de liefde als ze Sam ontmoet in het vliegtuig. Maar aan het eind van de vlucht hebben ze een echte klik. Dit voelt als iets heel speciaals… maar hij verdwijnt helaas uit haar leven. Drie jaar later woont Clem weer in haar geboortedorp in Cornwall. Als haar stiefzus Belle uit Londen overkomt, verwaander dan ooit nu ze de perfecte man heeft gevonden, is Clem blij voor haar, echt waar… tot ze ontdekt wie Belles perfecte man is: Sam!

Jill Mansell is de koningin van de feelgood. Van haar romans vol humor en romantiek zijn in Nederland en Vlaanderen al meer dan 2,5 miljoen exemplaren verkocht.
Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
Juni 2019
123 gram
120 x 83 x 17 mm
EAN: 9789049807467
Dwarsligger

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen