Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Jigal Krant,TLV
  • Jigal Krant,TLV
Jigal Krant,TLV
TLV
De culinaire stadsgids
€ 20.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenTel Aviv was lang het best bewaarde geheim van de reiswereld. Op amper vier uur vliegen ligt het paradijs op aarde. Een zonovergoten stad met prachtige stranden, toonaangevende musea, unieke architectuur en een florerende economie.

Lijkt het maar zo of is iedereen in Tel Aviv knap, jong, creatief en tomeloos levenslustig? Wat buiten kijf staat is dat je nergens beter eet. Of het nou op straat is (choemoes! falafel! shoarma! sabich!) of in de bruisende horeca, waar wordt gegeten, gedronken, gedanst en gefeest alsof het de laatste dag is.

Dat Tel Aviv zo lang onbekend en onbemind is gebleven, heeft alles te maken met de politieke en religieuze onrust in de regio. Maar Tel Aviv, bijgenaamd De Bubbel, is een oase van rust en tolerantie. Joden en Arabieren leven er harmonisch samen. Een kwart(!) van de bevolking rekent zich tot de LGBTQ-gemeenschap. Daarnaast is Tel Aviv wereldwijde koploper op het gebied van start-ups, veganisme en elektrisch vervoer.

Nadat Jigal Krant de keuken van Tel Aviv naar Nederland bracht met zijn bekroonde kookboek TLV, brengt hij met deze gids de Nederlander naar Tel Aviv. In TLV- De culinaire stadsgids deelt hij al zijn geheime adresjes en persoonlijke favorieten. Een vakantie in Tel Aviv valt nooit tegen, maar met Jigal als gepassioneerde en humoristische gids ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring.


Extra informatie:

Paperback / softback
240 pagina's
Met illustraties
Oktober 2019
541 gram
209 x 170 x 21 mm
EAN: 9789038808048
Nijgh & Van Ditmar

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen