Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jet van Vuuren,Liegbeest LP
  Liegbeest LP
  € 8.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Jochem Nijhoff is vermogend, drieënveertig, advocaat en een bal. Samen met zijn oud-jaargenoten van het Utrechts studentencorps verheugt hij zich op hun vijfde lustrum dat dit keer in zijn buitenhuis op de Veluwe gevierd wordt. Toch verloopt niet alles even feestelijk als gepland.Vlak voor het lustrum valt een van zijn studievrienden van zijn paard en komt te overlijden. De politietwijfelt over de doodsoorzaak en er volgt een onderzoek.

  Kort daarna wordt Jochem met de dood bedreigd en krijgen ook de andere jaargenoten vreemde appjes waaruit blijkt dat iedereen het volgende slachtoffer kan zijn. Jochem geeft zijn secretaresse Roos de opdracht op zoek te gaan naar een betrouwbare poetsvrouw voor
  zijn weekendfeestje. Een vrouw die de rotzooi vanhem en zijn vriendjes opruimt en tevens haar mond houdt.

  Die vrouw is Hannah, een kennis van Roos. Hannah is gescheiden, bijna even oud als Roos en een alleenstaande moeder met een forse hypotheek. Jochem betaalt goed en Hannah kan het geld goed gebruiken.Bovendien kan ze zwijgen, heeft ze tegen Jochem
  gezegd toen hij vertelde dat er tijdens het lustrum vaak herinneringen aan hun groentijd worden opgehaald.Maar spreekt Hannah de waarheid als ze zegt haar mond te houden?

  En hoe oprecht is Roos naar haar werkgever? Hoe zit het met de leugens van Jochem en zijn vrienden als ze stuk voor stuk iets voor elkaar te verbergen hebben?

  Niemand is eerlijk, iedereen liegt; iedereen heeft een reden om te liegen en Hannah nog het meest…


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Mei 2021
  477 gram
  215 x 140 x 29 mm
  EAN: 9789401614153
  Xander Uitgevers B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen