Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

Jesse van Muylwijck,The Judge
The Judge
a Touch of Dutch
€ 13.50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

The Netherlands is a remarkable country. Seen through the eyes of a cartoonist, it's even more remarkable... and funny. What's that special touch of Dutch that makes this speck on the map so unique? In his well-known newspaper comic strip The Judge, Jesse reveals it every day, and for this book he made a special selection for readers all over the world."With his crisp drawing style and dry sense of humor, Jesse has created e comic strip that belongs in the top echelons of the genre of the single band, one to four frame comic"

Tom Bijvoet, editor/publisher of DUTCH, the magazineVan de populaire dagbladstrip De Rechter zijn al dertig boeken verschenen maar de eenendertigste is een bijzondere. Een uitgave in het Engels: The Judge, a Touch of Dutch.

Tekenaar en schrijver van de strip, Jesse van Muylwijck, maakte hiertoe een bijzondere selectie uit de 8000 strips die hij in 25 jaar heeft getekend. De opzet van de uitgave is een humoristisch beeld te geven van Nederland. De lezer kan daarom strips verwachten over Schiphol, Mondriaan, de Gay Parade, de Deventer Boekenmarkt, de fiets, de coffeeshop en de bitterbal. Maar ook strips die een beeld geven van onze rechtspraak, politiek, privacy, zorg, onderwijs en integratie. Kortom, ons land met een knipoog bezien.

Jesse van Muylwijck, zelf jurist, hierover: ?de strip De Rechter is al uniek, het is de enige krantenstrip ter wereld die de rechtspraak en de maatschappelijke actualiteit als onderwerp heeft. En ook dit boekje is enig in zijn soort. Er bestaan wel boeken die Nederland met humor beschrijven, maar nog niet in de vorm van strips.?

Deze uitgave is dan ook interessant voor buitenlandse collega?s van Nederlandse juristen, zodat die ook eens kunnen zien wat ons land zo bijzonder maakt. En voor expats die in Nederland wonen en ongetwijfeld veel grappen heel herkenbaar zullen vinden.Taal / Language : English

Extra informatie:

92 pagina's
Met illustraties
EAN: 9789082191783
Jessecartoons

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel