Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jeroen van der Spek,De gekste plek van België
  De gekste plek van België
  111 bizarre locaties en hun bijzondere verhaal
  € 17.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Reisjournalist Jeroen van der Spek koestert niet alleen een grote liefde voor België, maar ook voor `gekke` plekken. In dit boek neemt hij je mee naar opmerkelijke, onalledaagse en bizarre locaties in het meest smeuïge land van Europa. Hij trok van Oude God naar Outremeuse en kwam thuis met 111 bezienswaardigheden: van de snelwegcycloop tot het darmhotel, en van de Tranendreef tot de zwevende kraan.

  De gekste plek van België bevat een fascinerende selectie van verrassende herkenningspunten, verborgen pareltjes en beruchte nutteloze werken. Plekken die niet alleen een omweg waard zijn, maar stuk voor stuk goed zijn voor een bijzonder verhaal. Maak kennis met de geheime atoomschuilkelder, breng de nacht door in een rioolbuis of ga duiken in een oude mijngang.

  Jeroen van der Spek is reis- en locatiejournalist, en fotograaf. Hij heeft inmiddels een tiental boeken op zijn naam staan waaronder Alle gekste plekken van Nederland. NRC schreef hierover: `Ongewoon leuk. Een van de meest inspirerende reisgidsen die wij ooit lazen.`  Extra informatie:

  Paperback / softback
  240 pagina's
  Met illustraties
  September 2019
  415 gram
  210 x 137 x 18 mm
  EAN: 9789088031021
  Uitgeverij Lias B.V.

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen