Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jeroen Wiedenhof,Uitspraak van het Mandarijn in 101 oefeningen
  • Jeroen Wiedenhof,Uitspraak van het Mandarijn in 101 oefeningen
Jeroen Wiedenhof,Uitspraak van het Mandarijn in 101 oefeningen
Uitspraak van het Mandarijn in 101 oefeningen
€ 22.50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


De oefeningen kan men in elk gewenst tempo doornemen. Ze zijn daardoor geschikt voor zelfstudie, in klassikaal onderwijs en bij korte cursussen. Voor de gevorderde spreker is het boek een waardevol naslagwerk.

De uitleg over de uitspraak van Mandarijnse tonen, beginklanken en eindklanken richt zich op sprekers van het Nederlands, maar biedt ook handige tips voor hen die zowel Nederlands als een andere Chinese taal spreken, zoals Kantonees, Hakka of Wenzhounees. Deze cursus maakt gebruik van de Pinyin-spelling, de bekendste en internationaal meest gebruikte transcriptie van het Mandarijn.De audiobestanden kan men kosteloos downloaden via de websites van de uitgever en auteur.

Dr. Jeroen Wiedenhof is als taalkundige verbonden aan het Sinologisch Instituut van de Universiteit van Leiden. Van zijn hand verscheen eerder Grammatica van het Mandarijn (4e druk, 2015 Bulaaq), een overzichtelijke taalbeschrijving van de hedendaagse spreektaal. De auteur heeft jarenlange ervaring met het onderwijs van het Mandarijn aan Nederlanders.

`Voor wie serieus werk wil maken van de correcte uitspraak van het Mandarijn is het boek een must.` - Geledraak.nl


Extra informatie:

Paperback / softback
99 pagina's
Met illustraties
September 2015
229 gram
240 x 171 x 9 mm
EAN: 9789054601838
Stichting Uitgeverij Bulaaq

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen