Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jeroen Bakker,Colortwist
  • Jeroen Bakker,Colortwist
Jeroen Bakker,Colortwist
Colortwist
kleurboek voor volwassen
Kleurboek
€ 12.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Opgaan in je eigen creativiteit, wie heeft daar in de hectiek van de dag nog tijd voor? Kleuren is niet alleen iets voor kinderen, ook als volwassene kun je hier uitstekend je creatieve ei in kwijt. Wat is er nu leuker dan na een drukke werkdag, op een regenachtige avond, of op vakantie je gedachten op nul te zetten en heerlijk te kleuren. Even een ontspannen moment voor jezelf. Of gebruik deze prachtige kleurplaten om je op werk weer even creatief op te laden.

Colortwist zorgt voor een eigen twist op kleurgebied door creatieve moeilijkheidsgraden in één kleurplaat. Dit zorgt iedere keer weer voor andere kunstzinnige resultaten. Het staat garant voor ontspanning, inspiratie en urenlang kleurplezier.
Elke kleurplaat bestaat eigenlijk uit drie platen. Deze opbouw zorgt voor een extra moeilijkheidsgraad bij het kleuren. De basisplaat zijn alle kleurvlakken in de dikke, zwarte omlijningen. Indien je deze inkleurt, ontstaat er een basis. De volgende plaat bestaat uit de dikke zwarte omlijningen en de zwart lijnen. Indien je daarna de grijze vlakken inkleurt, ontstaat er een uniek resultaat en een eigen twist. Veel kleurplezier!
Dit is een Printing On Demand product en kan niet worden geretourneerd.


Extra informatie:
Kleurboek
Paperback / softback
19 pagina's
Met illustraties
Maart 2016
127 gram
297 x 204 x 4 mm
EAN: 9789490045173
Formathouse

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen