Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jenny Pearson,De razende recordbrekers
  • Jenny Pearson,De razende recordbrekers
Jenny Pearson,De razende recordbrekers
De razende recordbrekers
€ 16.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen‘De razende recordbrekers’ is een supergrappig en doldwaas avontuur van Jenny Pearson. Kinderboekenauteur Jenny Pearson kan als geen ander over een spannend, hilarisch en niet-weg-te-leggen kinderboek schrijven, met een prachtige diepere laag.

Lucy repareert kapotte spullen. Maar één ding valt niet te repareren: haar ongelukkige moeder. Dan komt ze op het geweldige idee om samen met haar beste vriend Sandesh een wereldrecord te breken tijdens de tv-show De recordbrekers. Ze zal Paul Castellini, presentator van ‘De recordbrekers’ én zingende legende, vragen om bij hen langs te komen, want hij kan haar moeder vast en zeker weer aan het lachen krijgen. Lucy en Sandesh gaan op zoek naar een record dat ze samen kunnen breken, en hun pogingen met watermeloenen, knijpers, snorkel en flippers leiden tot hilarische situaties. Het blijkt lastiger dan verwacht…

‘De razende recordbrekers’ is het tweede boek van Jenny Pearson, de auteur van het al even hilarische en hartverwarmende ‘De superwonderlijke reis van Freddie’.Extra informatie:

Hardback
288 pagina's
Oktober 2021
468 gram
213 x 142 x 27 mm
EAN: 9789025775223
Gottmer

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen