Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jed McKenna,Spiritueel incorrecte verlichting
  • Jed McKenna,Spiritueel incorrecte verlichting
Jed McKenna,Spiritueel incorrecte verlichting
Spiritueel incorrecte verlichting
€ 27.90

Levertijd: 1 tot 2 werkdagenSpiritueel Incorrecte Verlichting is het vervolg op Spirituele Verlichting? Vergeet het maar! 
Speelde het eerste deel zich af in McKenna’s huis in Iowa, in dit deel vindt de actie plaats in Los Angelos, op Long Island en in New York. Ook hier ontmoet de auteur allerlei mensen die willen weten hoe ze ‘het’ kunnen bereiken. Voor hen die verlichting willen heeft McKenna maar één boodschap: denk zélf na en zoek uit wat waar is. Hoe dit werkt laat hij ons zien aan de hand van dagboekfragmenten van ex new age journaliste Julie en fragmenten uit de beroemde roman Moby Dick van Herman Melville. Naast Melville komen in dit boek ook Walt Whitman, Henri Thoreau, Mark Twain en U.G. Krishnamurti uitgebreid aan het woord. 

McKenna’s boeken zijn, met veel humor en inzicht, geschreven voor mensen die genoeg hebben van de hele spirituele mallemolen en er klaar voor zijn om het proces van het wakker worden te ondergaan. Dit compromisloze boek kan daarbij helpen. Het kan schokken, wakker schudden, ontroeren, confronteren en misschien zelfs wel verlichten, maar koud laten zal het niemand.


Gebonden,
Oorspr.titel: Spiritually Incorrect Enlightenment
Vertaling Maggy Wishaupt

Extra informatie:

Hardback
September 2011
579 gram
230 x 150 x 33 mm
EAN: 9789077228876
Samsara Uitgeverij b.v.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen