Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jean Wanningen,Het eurobedrog
  • Jean Wanningen,Het eurobedrog
Jean Wanningen,Het eurobedrog
Het eurobedrog
Waarom Nederland uit de euro moet
€ 19.95

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Jean Wanningen (financieel journalist en voormalig insider in Brussel) neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schuman verklaring uit 1950 naar het heden van het `redden` van de euro.

Er wordt een ontluisterend beeld geschetst van de ontwikkelingen die hebben geleid tot de huidige Europese Unie, het mislukte monetaire politieke experiment met de euro en de toekomstplannen voor een Europese superstaat, die in Brussel gesmeed worden.
Onder het motto `beter ten halve gekeerd` zouden we nu gewoon moeten stoppen niet alleen met de euro maar ook met het streven naar een centraal geleide federale staat. Simpelweg omdat de euro desastreus is gebleken voor alle eurolanden en omdat de bevolkingen van de Europese lidstaten niet vanuit Brussel geregeerd wensen te worden.

In dit boek wordt niet alleen een analyse gegeven waarom de eenheidseuro een vernietigende uitwerking heeft op de economieƫn in en de burgers van de eurozone, maar tegelijkertijd ook een gezond-verstand oplossing aangedragen voor de diepste financiƫle economische crisis ooit.

Met een uitgebreid voorwoord van euro-spijtoptant professor Hans-Olaf Henkel, de Duitse topeconoom en voormalig voorzitter van de Duitse werkgeversvereniging BDI. Prof. Henkel was in de jaren negentig van de vorige eeuw een fervent voorstander van de invoering van de euro, maar is inmiddels, nadat de voor Europa vernietigende uitwerking daarvan tot hem is doorgedrongen, een van de grootste criticasters van de mislukte Europese eenheidsmunt.

Extra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
Met illustraties
Mei 2014
253 gram
200 x 135 x 16 mm
EAN: 9789065239921
Uitgeverij van Brug

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen