Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jean Beddington,Bouillon
  • Jean Beddington,Bouillon
  • Jean Beddington,Bouillon
  • Jean Beddington,Bouillon
  • Jean Beddington,Bouillon
  • Jean Beddington,Bouillon
  • Jean Beddington,Bouillon
Jean Beddington,Bouillon
Bouillon
naar soep, saus en gerecht
€ 39.99
24 Bij u in huis op: dinsdag



Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon

Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt.

Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik.

Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.


Extra informatie:

Hardback
176 pagina's
Met illustraties
Mei 2019
1100 gram
259 x 185 x 28 mm
EAN: 9789045219431
Xander Uitgevers B.V.

24 Bij u in huis op: dinsdag