Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Japke-d. Bouma,Hoe vind je zelf dat het gaat?
  • Japke-d. Bouma,Hoe vind je zelf dat het gaat?
Japke-d. Bouma,Hoe vind je zelf dat het gaat?
Hoe vind je zelf dat het gaat?
€ 16.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Hoe overleef je de groepsapp van je werk? Wat is ‘governance’? Waarom zeggen sommige managers ‘dagdagelijks’? Hoe begin je een zakelijke mail? Hoe schrijf je een goede vacature? Moet je nou écht agile werken? Wat trek je aan voor een zakelijke zoomvergadering?
Dat is allemaal nog best lastig. Is het niet door het coronavirus dan wel door break-outsessies, innovaties die handen en voeten moeten krijgen of een hands-on-mentaliteit die nu hands-off moet worden.
Gelukkig is er Japke- d. Bouma. Juist in deze ontwrichtende tijd is zij ons lichtend baken op het werk én op de thuiswerkplek. Vakkundig leidt ze ons langs brown paper sessies, deep dives en daily scrums. Ze spreekt met trainers, coaches en succesgoeroes over kantoorhypes en managementjargon en laat ons zien hoe het beter kan. Voor iedereen die zo een call in moet of moet groeien als professional: Hoe vind je zélf dat het gaat? is een onmisbaar en hilarisch boek voor iedereen die zich staande probeert te houden op het werk. In het onderwijs, in de ‘recruitment’, in de rechtspraak, in de zorg, in de media of waar dan ook.


Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
Oktober 2020
342 gram
200 x 125 x 26 mm
EAN: 9789400406902
Thomas Rap

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel