Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Janwillem  Blijdorp,Broeders zonder geweten
Broeders zonder geweten
Floris de minstreel 2
€ 16.90

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


Het tweede boek over Floris, de jonge minstreel, speelt zich af in een klooster in de buurt van Deventer. Tegen zijn wil moet Floris daar de winter doorbrengen, omdat hij in Zutphen, in het huis van Rudolf, niet welkom is.

Gelukkig maakt Floris in het klooster nieuwe vrienden. Niet alleen met Dolf, een jongen van zijn leeftijd, die monnik wil worden, maar ook met verschillende broeders kan hij het goed vinden.

In het klooster leert Floris lezen en schrijven en van broeder Gregorius krijgt hij niet alleen zangles, maar ook een prachtig geschenk.

Het lijkt een rustige winter te worden, maar dat verandert als twee vreemde broeders op een stormachtige winteravond bij het klooster aankloppen.

Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen in het klooster...Voordat Janwillem begon met het schrijven van Broeders zonder geweten, heeft hij een bezoek gebracht aan een klooster in Ter Apel. Zonder dit bezoek had hij het boek waarschijnlijk niet kunnen schrijven! Veel van wat hij daar gezien heeft, vind je terug in het boek. Als je eens in de buurt van Ter Apel bent, is een bezoek aan dit klooster de moeite waard!


Extra informatie:
Floris de minstreel 2
320 pagina's
EAN: 9789055517114
Uitgeverij Gebr. Koster

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen