Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Janwillem  Blijdorp,4 Dubbele dreiging Floris de minstreel
Dubbele dreiging
Floris de minstreel deel 4
€ 16.90

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


Zoals de trouwe lezers van de serie weten, worden Floris en Dolf bij hun vertrek uit Zutphen nagekeken door een duistere figuur. Het blijkt een marskramer te zijn, die in de herberg heeft geluisterd naar Floris' optreden. Hij heeft Floris herkend als Roelf, de weggelopen zoon van smid Roeland uit een versterkte hoeve boven Koevoorde. Omdat hij niet helemaal zeker is van zijn zaak, gaat hij op bezoek bij Maria, de vrouw van heer Rudolf, Floris' leermeester. Zij belooft hem een beloning, als hij er voor zorgt dat de weggelopen horige Floris door zijn meester wordt gedwongen terug te gaan naar de hoeve.

Veerle, de dochter van heer Rudolf en Maria, én Floris' vriendin, luistert dit gesprek af en besluit de jongens achterna te reizen. Al gauw blijkt dat niet alleen de reis vol gevaren is, maar dat er ook lieden zijn die koste wat het kost willen voorkomen dat de jongens de opdracht die ze van heer Rudolf hebben gekregen tot een goed einde brengen.

Of het Floris, Dolf en Veerle lukt aan deze dubbele dreiging te ontkomen, kun je vanaf dit najaar lezen in deel 4 van de serie Floris de minstreel.

Extra informatie:

325 pagina's
EAN: 9789055518265
Uitgeverij Gebr. Koster

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen