Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Jan van Tienhoven e.a.,Oprutten
  • Jan van Tienhoven e.a.,Oprutten
  • Jan van Tienhoven e.a.,Oprutten
Oprutten
Terugblik vanuit 2050 op een neoliberale periode met een gedwongen vertrek
€ 21.99
   Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen *
  • Vanaf € 26.50 gratis verzenden


Regeren hoort vooruitzien te zijn. Voor ons allen belangrijk want gaat immers over uw pensioen, de verzorgingsstaat, het milieu en klimaat, ons onderwijs, de huisvesting, energie en mobiliteit. Kortom ons welzijn en onze welvaart. Dit perspectief ontbreekt een daarom moet er iets gebeuren. Er is dringend behoefte aan visie.

De langstzittende premier en een vrouwelijke minister kijken in dit boek fictief vanuit 2050 als in een achteruitkijkspiegel terug. Leugens en valse verwachtingen komen hier aan het licht maar er worden ook oplossingen aangedragen want het is geen negatief boek.

Het functioneren van de overheid inclusief de slachtoffers van de toeslagaffaire, gedupeerden in Groningen en aan de aanpak van de crises rond corona, vluchtelingen, energie, oorlog met Rusland, stikstof en CO2 en de segregatie tussen rijk en arm komen aan bod. Wat was de invloed van multinationals op het bestuurd.

Belasten we dan arbeid nog wel, hoe participeren we in coöperatief leven en hoe oud worden we of belangrijker hoe blijven we samen gelukkig in een beter milieu, vrij van criminaliteit dat positief overgedragen wordt aan een nieuwe generatie.

De hedendaagse realiteit wordt in een paar uur tijd ruim 30 jaar geëxtrapoleerd en neemt de lezer in een adembenemende wervelwind met vlagen uit alle richtingen, met verrassende invalshoeken mee naar 2050.

Met humor, ernst en originaliteit beschreven en dan ook nog met een romantisch einde.

En ja, de blanke oudere mopperpot wordt soms bevestigd in zijn gelijk.


Extra informatie:

Paperback / softback
September 2022
293 gram
208 x 147 x 22 mm
EAN: 9789464437201
Cutcompany.nl


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.