Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jan Schepers,PSV 100 jaar
  PSV 100 jaar
  de Lampjesmenschen tegen de Westelijken 1913-2013
  € 27.95
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  In 2013 bestaat PSV 100 jaar. PSV behoort samen met Ajax en Feyenoord tot de Top Drie van ons land. Dit boek belicht hoofdzakelijk de rijke historie van PSV, maar ook Ajax en Feyenoord worden daarin betrokken. Daarbij is niet alleen naar het voetbal gekeken, maar ook de geschiedenis en de volkskarakters zijn onderzocht.

  Als rode draad door het boek loopt de ‘vermeende’ achtergesteldheid van PSV ten opzichte van Ajax en Feyenoord. In het boek worden de drie clubs in vrijwel alle denkbare opzichten met elkaar vergeleken. Hebben Ajax en Feyenoord wel echt een rijkere historie dan PSV? Welke club gaf daadwerkelijk het meeste geld aan transfers uit en is dus de ware koopclub? Wie leidde de meeste spelers op? Wie heeft de grootste supportersschare, als dat wordt afgemeten aan objectieve gegevens? Welke invloed heeft de landelijke media op de populariteit van de drie clubs?

  Van de wedstrijden tussen PSV en Ajax en PSV en Feyenoord zijn beeldende verslagen gemaakt en talloze feiten en statistieken van de drie clubs zijn op een rij gezet om zo tot een vergelijk te komen.
  Daarnaast worden vele andere belangrijke wedstrijden en gebeurtenissen uit het 100-jarig clubbestaan beschreven.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  478 pagina's
  Met illustraties
  Maart 2022
  1749 gram
  297 x 210 x 26 mm
  EAN: 9789403652511
  De Nieuwe Boekhandel

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen