Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jan Popkema,Basisgrammatica Fries
  Basisgrammatica Fries
  € 14.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Met dit boek kun je op een prettige en effectieve manier de grammaticaregels van het Fries leren of ophalen.

  In de Basisgrammatica Fries worden deze regels overzichtelijk en in begrijpelijke taal uitgelegd. Op de linkerpagina staat steeds de uitleg van een stukje grammatica en op de rechterpagina staan verhelderende oefeningen over dat stukje grammatica. Zo kun je direct controleren of je alles goed hebt begrepen. De antwoorden bij de oefeningen staan achterin.

  Door de systematische opzet en het uitgebreide register is deze basisgrammatica niet alleen zeer geschikt om de grammaticaregels van het Fries te leren of weer op te halen, maar ook als naslagwerk.

  In deze Basisgrammatica Fries vind je bovendien een inleiding met daarin een beschrijving van de geschiedenis van de Friese taal en de huidige situatie van het Fries in Nederland.

  Jan Popkema is frisist en neerlandicus. Hij was o.a. docent Nederlands havo-vwo, lexicograaf bij de Fryske Akademy en hoofd van de lerarenopleiding Fries en Nederlands in Leeuwarden.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  140 pagina's
  Juli 2018
  234 gram
  202 x 127 x 11 mm
  EAN: 9789492176875
  Afûk

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen