Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jan Paul Schutten,Het verlegen vogeltje
  • Jan Paul Schutten,Het verlegen vogeltje
Jan Paul Schutten,Het verlegen vogeltje
Het verlegen vogeltje
€ 14.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Het verlegen vogeltje` is een grappig kinderboek van het duo achter `Stuiver en Pluis in het oude Egypte` en `Stuiver en Pluis bij de Vikingen`. Illustrator Liset Celie creëert een pracht aan vrolijke vogels en Jan Paul Schutten tovert `hebban olla vogala` om tot een komisch prentenboek.


Het is een herrie van jewelste in het bos: alle vogels zijn luid fluitend een nestje aan het bouwen. De kleine groenling nog niet. Hij is te verlegen om het groenlingvrouwtje te vragen of ze met hem een nestje wil beginnen. Hij vraagt de merel om hulp, maar met al dat gesnater verstaat zij hem helemaal verkeerd! En de kauw hoort ook iets heel anders dan wat de merel zegt. En de roek verstaat de kauw weer niet... Al snel vliegt iedereen in een lange slinger door het bos, over de wei, het landgoed en naar het strand. Met helemaal achteraan de verlegen groenling. Komt het nog goed?
Recensie:
VPRO Gids
Cathrien Maas 'Heel leuk om voor te lezen, vooral als je zelf ook nog van vogels houdt en je wat vogelkennis wil doorgeven aan je kuikens, want ze zijn allemaal te identificeren.'

Extra informatie:

Hardback
48 pagina's
April 2022
514 gram
279 x 247 x 10 mm
EAN: 9789025775872
Gottmer

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen