Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jan Dirk Onrust,ANWB motorboek Nederland
  • Jan Dirk Onrust,ANWB motorboek Nederland
Jan Dirk Onrust,ANWB motorboek Nederland
ANWB motorboek Nederland
€ 22.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


ANWB Motorboek Nederland
Nederland telt honderdduizenden motorrijders, maar het lijkt op het eerste gezicht geen motorland. Er zijn geen bergen, geen wildernissen en het ligt vol met snelwegen, bedrijfsterreinen en nieuwbouwwijken.
Maar als je goed zoekt, komt er een geweldig motorland tevoorschijn. Niet alleen een land met prachtige wegen en vergezichten, maar ook een land met veel lagen en spannende verhalen.

Dat vind je terug in deze 30 bijzondere motorroutes. We rijden over wegen van de Romeinen, over een route van Napoleon of over een kaart uit 1816. We laten zien hoe de Atlantikwall de kust heeft veranderd. Of waar de allerstilste wegen liggen. We volgen het spoor van de wolf en rijden vlak over de grens naar een gat waarin dertien dorpen verdwenen. We gaan langs kloosters van gevluchte monniken, langs kastelen met boze geesten en maken een moordtocht langs plaatsen delict. Kortom, we maken het spannend. En we willen je met andere ogen laten kijken naar het land dat wel degelijk een echt motorland blijkt te zijn.


Extra informatie:

Hardback
200 pagina's
Met illustraties
April 2020
686 gram
271 x 194 x 19 mm
EAN: 9789018046309
ANWB

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel