Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jacobo Bergareche,Perfecte dagen
  • Jacobo Bergareche,Perfecte dagen
Jacobo Bergareche,Perfecte dagen
Perfecte dagen
€ 21.99
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00`Aangenaam, leuk, brutaal en zeer goed geschreven.` Mario Vargas Llosa.

Genomineerd voor de European Union Prize for Literature.

Luis, een Spaanse journalist die zijn werk én zijn huwelijk beu is, gaat naar Austin in Texas om een conferentie bij te wonen. De reis is een alibi om Camila te ontmoeten, een Mexicaanse architecte met wie hij een affaire heeft - het enige wat hem nog op de been houdt in het leven. Maar net voor zijn vertrek stuurt ze hem een bericht: `Laten we er een punt achter zetten, laten we de herinnering bewaren.`

Ontroostbaar en niet wetend wat te doen in Austin vlucht Luis naar een universiteitsarchief, waar hij bij toeval stuit op brieven van William Faulkner aan zijn geliefde Meta Carpenter. Het lezen van deze correspondentie helpt hem zijn liefdesaffaire te reconstrueren en na te denken over zijn saaie huwelijk. Maar ook om zich af te vragen hoe hij elke dag de moeite waard kan maken.

Wat willen we van het leven? Perfecte dagen is een ontroerend en soms confronterend antwoord op deze vraag - over geluk, de koorts van verliefdheid en de onvermijdelijke sleur van een langdurige relatie. Jacobo Bergareche geeft dit verhaal van de liefde een meesterlijke draai, waarvan je nog dagenlang duizelt.

Perfecte dagen is genomineerd voor de European Union Prize for Literature en stond in diverse Spaanse media op het lijstje met Beste boeken van het jaar 2021.

De pers over Perfecte dagen:
`Zeer origineel.` El Confidencial

`Een rigoureuze aanpak van de onbeantwoorde liefde.` El Razón
Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
November 2022
247 gram
209 x 135 x 14 mm
EAN: 9789028452336
Wereldbibliotheek

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00