Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jaap Luikenaar,Man op de mammapoli
  • Jaap Luikenaar,Man op de mammapoli
Jaap Luikenaar,Man op de mammapoli
Man op de mammapoli
Wat als je vrouw borstkanker heeft?
€ 20.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Ook borstkanker heb je samen

Als je vrouw de diagnose borstkanker krijgt, valt er ineens een hoop te regelen en komen er veel emoties los. Samen stappen jullie in een onbekende wereld van tumoren, chemo en bijwerkingen. Een periode van ‘witte en zwarte’ weken breekt aan met momenten van onzeker­heid, somberheid, pijn en verdriet. Ook voor jou. Hoe ga je daar als partner mee om? Wat kun je beter wel doen en wat niet om voor haar een goede steun en toeverlaat te zijn? En hoe maak je er een liefdevolle periode van?
Innemend, vrijmoedig en met oog voor tragikomische details schrijft Jaap Luikenaar over de borstkanker van zijn vrouw Helma. Zowel de narigheid en verwikkelingen tijdens de behandeling in het zieken­huis als in de tijd erna, komen aan de orde.
Om zijn ervaringen te toetsen heeft Jaap ook andere partners van borstkankerpatiënten geïnterviewd. Daarmee is dit boek beslist een must read voor iedereen die te maken heeft met borstkanker.


´Jaap geeft een indringend en openhartig beeld van zijn ervaringen als partner van een borstkankerpatiënt.’
Bas Bierkens, voormalig journalist Eindhovens Dagblad.

‘Een hartverwarmend verslag over een zware periode en tegelijk een inspi­rerende gids die andere partners verder kan helpen.’
Sylvia Roes, communicatieadviseur.


Extra informatie:

Paperback / softback
206 pagina's
Juni 2021
297 gram
210 x 135 x 21 mm
EAN: 9789492783257
Lente

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen