Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • J.M.A.  Biesheuvel,Verzameld werk set 3 dln
  • J.M.A.  Biesheuvel,Verzameld werk set 3 dln
J.M.A.  Biesheuvel,Verzameld werk set 3 dln
Verzameld werk
€ 99.95

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Biesheuvels verhalen zijn veelal autobiografisch van inslag. Hij schrijft zowel over zijn ervaringen als matroos op koopvaardijschepen, over zijn depressies en zijn verblijf in van wat hij unferfroren het gekkenhuis noemt, over zijn vrouw Eva, over zijn huis en werkkamer, over zijn jeugd. Daarnaast schrijft hij verhalen waarin fantasie de vrije loop krijgt.

?Veel van wat Maarten Biesheuvel schrijft is waar gebeurd. Maar sommige dingen die hij schrijft zijn gelogen. Mijn moeilijkheid is dat ik nooit helemaal zeker weet of wat hij schrijft nu waar gebeurd is of niet.?

Op 15 december 2006 is aan Biesheuvel de P.C. Hooftprijs voor zijn verhalend proza toegekend. ?Biesheuvels associatieve verteltechniek geeft zijn proza een weldadig effect en irrationaliteit en onlogica, waardoor het fantastisch element te meer een kans krijgt', aldus de jury onder leiding van Maarten Asscher. De jury prijst verder Biesheuvels 'verbeeldingskracht, absurdistische humor en stilistische rijkdom.?

Extra informatie:

Hardback
Mei 2008
2285 gram
212 x 132 x 111 mm
EAN: 9789028240902
Uitgeverij G.A. Van Oorschot B.V.

Bij u in huis op: zaterdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel