Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • J.I. van Baaren,New age: Oude leugen
  • J.I. van Baaren,New age: Oude leugen
J.I. van Baaren,New age: Oude leugen
New age: Oude leugen
€ 9.95
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00
De New Age-beweging is inderdaad een oude leugen in een nieuw jasje, want de drijfveer, die telkens weer geopenbaard wordt is zo oud als de mensheid zelf, namelijk in het doel wat satan beoogt en dat hij nu in het eind der tijden als laatste zal realiseren. De oude leugen die in de meeste stromingen herhaald wordt is dezelfde die satan aan Eva in het paradijs voorhield: Gij zult als God zijn.
Wat weinig herkent wordt, is dat achter de New Age-beweging een plan en een leider zit met een, zij het verborgen, doel.
De meesten die zich beijveren voor de New Age-beweging, zijn zich niet bewust, dat zij een instrument zijn in de handen van satan. De Bijbel geeft voor dit alles een duidelijk beeld. Satans voornaamste doel hierbij is: misleiding. De New Age is hierbij één van de tientallen stromingen die merkwaardigerwijs allen eenzelfde doel hebben, ook al kennen ze elkaar niet: “De Echte Christus” als niet belangrijk terzijde stellen, om ruimte te maken voor wat men noemt ‘de antichrist’ als plaatsvervanger.
Het doel van dit boekje is de ogen te openen voor de waarheid die in de Bijbel besloten ligt en te waarschuwen voor de misleidende elementen die ook in de New Age ontmoet worden en waarvoor de Bijbel met nadruk waarschuwt.


Extra informatie:

Paperback / softback
26 pagina's
Juli 1995
41 gram
200 x 120 x 3 mm
EAN: 9789066591523
Moria

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00