Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • J.F. Bakker,Sterk Blauw Junior
  • J.F. Bakker,Sterk Blauw Junior
J.F. Bakker,Sterk Blauw Junior
Sterk Blauw Junior
op ontdekking met Joris Jamaar
€ 14.95

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen

Sterk Blauw Junior is een rijk geïllustreerd lesboek ter ondersteuning van docenten en ouders/verzorgers om kinderen van 4 tot 6 jaar op een educatieve wijze kennis te laten maken met de (kern-)taakstelling van de politie en haar partners, zoals de brandweer, gemeentelijke toezichthouders, ambulancebroeders, enzovoorts.
Het blauwe mannetje Joris begeleidt de kinderen door dit unieke lesboek met educatieve illustraties en tekst.
De illustraties zijn op het eerste gezicht een begrijpelijke visualisatie van het onderwerp in de tekst maar er zijn ook `verborgen` elementen die samen met de kinderen gevonden en besproken kunnen worden.
De illustraties zijn getekend door graficus en beeldend kunstenaar Paulito Lazarom. Paulito heeft diverse illustraties gemaakt voor kinderboeken, prentenboeken en lesmateriaal.
Krachten zijn gebundeld met de unieke uitgave Sterk Blauw Junior! De schrijver, Jeroen Bakker heeft jaren gewerkt in het veelzijdige werkveld van de politie en bijgedragen aan de gemeenschappelijke veiligheidszorg. De afgelopen jaren heeft Jeroen zich onderwijskundig ontwikkeld als ontwikkelaar van politieonderwijs en als docent.
Het boek is dusdanig ontworpen dat het ook didactisch uitstekend inzetbaar is. Het werken enerzijds met veelzijdige illustratietekeningen, biedt uitstekende mogelijkheden voor onderwijsleergesprekken met kinderen, maar u kunt dit boek in de klas bijvoorbeeld ook hanteren bij bezoeken of ter voorbereiding van een gastspreker van de politie of een andere hulpdienst, themalessen over hulpverlening in het algemeen en de politie in het bijzonder.

Extra informatie:
Sterk Blauw 2
Hardback
16 pagina's
Met illustraties
Januari 2010
301 gram
300 x 150 x 8 mm
EAN: 9789490045029
Formathouse

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen