Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • J.D.  Lenzen,Het tweede enige echte paracordboek voor volwassenen
  • J.D.  Lenzen,Het tweede enige echte paracordboek voor volwassenen
J.D.  Lenzen,Het tweede enige echte paracordboek voor volwassenen
Het tweede enige echte paracordboek voor volwassenen
€ 9.99

Uitverkocht/Niet leverbaar

In `Het tweede enige echte Paracordboek voor volwassenen` staan 35 nieuwe ideeën met paracord van J.D. Lenzen (bekend van het populaire YouTube-kanaal Tying It All Together). Dit nylonkoord wordt al sinds de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor allerlei doeleinden, waaronder als parachutetouw.
Met de nieuwe knooptechnieken in dit boek kun je allerlei handige objecten maken, zoals een zaklamphouder, een steenslinger, en speciale survival-slippers! Daarnaast bevat het boek ook knoopinstructies voor stoere armbanden, kettingen en sleutelhangers. Iedere knooptechniek wordt duidelijk uitgelegd, met stap-voor-stap-foto`s. Een leuke hobby voor kids, maar vooral ook voor volwassenen!

* De knooptechnieken worden duidelijk uitgelegd, en zijn ook geschikt voor beginners.
* Het boek laat verschillende knooptechnieken zien, zoals macramé, scoubidou en vlechtwerk.
* Paracord is betaalbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
* Op www.paracord.nl en www.paracordshop.nl is paracord in allerlei diktes, kleuren en patronen verkrijgbaar.

Recensie:
NBD Biblion
H.W.L. Keus-Asveld 25-11-2015
'Paracord werd oorspronkelijk gebruikt als hanglijnen van Amerikaanse parachutes in de Tweede Wereldoorlog. Knooptechnieken met paracord lenen zich goed voor allerlei toepassingen. In 2015 verscheen `Het enige echte paracord boek voor volwassenen` nu gevolgd door een tweede deel dat meer grotere projecten beschrijft. Dit keer niet alleen toepassingen voor decoratieve voorwerpen en armbanden, maar ook functionele knopen voor outdoor activiteiten zoals een slinger, zaklampkoord, woudsandalen en buidels. De uitleg is door middel van kleurenfoto`s (vaak acht per pagina) die de genummerde stappen weergeven. Onder de instructiefoto`s steeds één of twee regels tekst. Omdat met kleurrijke koorden wordt gewerkt is de uitleg overzichtelijk. In dit tweede deel wordt voor de beginner de basistechniek opnieuw uitgelegd. De schrijver is de grondlegger van het `Fusion knotting` : het ontwerpen van nieuwe knopen door bestaande elementen of technieken te combineren. hij heeft talrijke instructievideo`s over het knopen staan op YouTube.com (TIAT: Tying It All Together).'

Extra informatie:
Paperback, slap kaft
Met illustraties
Juni 2015
BBNC Cadeau

Uitverkocht/Niet leverbaar