Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • J. Ramsell-Howard,Opgroeien met Bach-Bloesem-Remedies
  • J. Ramsell-Howard,Opgroeien met Bach-Bloesem-Remedies
J. Ramsell-Howard,Opgroeien met Bach-Bloesem-Remedies
Opgroeien met Bach-Bloesem-Remedies
€ 22.75

Bij u in huis op: dinsdag

Alle Bach-Bloesem-Remedies tezamen vormen een holistisch systeem voor het herstellen en ombuigen van negatieve houdingen en stemmingen. Die kunnen niet alleen iemands levensplezier in de weg staan maar ook een factor zijn in het ontstaan van lichamelijke, psychische en emotionele klachten.

De Bach-remedies zijn, nu al bijna een eeuw geleden, ontdekt door dr. Edward Bach, een gerenommeerd bacterioloog die zijn leven wijdde aan onderzoek naar de dieperliggende oorzaken van ziekten.

Zijn levenswerk resulteerde in 38 onschadelijke remedies, bereid uit niet-giftige planten en kruiden. Elk van deze remedies past op een specifieke persoonlijkheid, gemoedsgesteldheid of karaktereigenschap. Ze hebben inmiddels een uitstekende reputatie en worden over de hele wereld gebruikt.

Opgroeien met Bach-Bloesem-Remedies richt zich op het inzetten van de bloesemtherapie bij de problemen en groeiperikelen van opgroeiende kinderen, van baby tot jongvolwassenen. De bloesem-remedies kunnen in deze verschillende ontwikkelingsfases ondersteuning en hulp verschaffen - bij groei, ziekte, (leer)gedrag, examens en veel andere mijlpalen waarbij emotionele steun erg welkom is.

Opgroeien met Bach-Bloesem-Remedies is in eerste instantie bedoeld voor de ouders, maar het boek heeft ook veel te bieden aan therapeuten, leraren, verpleegkundigen en andere verzorgenden... - dus aan iedereen die geïnteresseerd is in kinderen van alle leeftijden.

Vertaler: H. Verhoeven

Extra informatie:

Paperback / softback
200 pagina's
November 2003
376 gram
230 x 172 x 20 mm
EAN: 9789060306567
De Driehoek

Bij u in huis op: dinsdag