Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • J. Koppejan, M. Kwast,Emotiemanagement voor Kids
  • J. Koppejan, M. Kwast,Emotiemanagement voor Kids
J. Koppejan, M. Kwast,Emotiemanagement voor Kids
Emotiemanagement voor Kids
€ 41.00

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00


Sommige kinderen zijn vaak bang dat ze iets fout doen en maken zich daardoor teveel zorgen, andere kinderen worden te snel boos en doen dan dingen waar ze later spijt van hebben. Weer andere kinderen kunnen heel erg opzien tegen bepaalde dingen en durven die dingen daardoor niet te doen. Opgroeien tot een emotioneel evenwichtige persoonlijkheid is een levenslang proces.

Emotiemanagement voor Kids biedt leraren en IB-ers handvatten om kinderen van groep 1 t/m 8 op een goede manier te ondersteunen in deze ontwikkeling en kent een degelijke theoretische basis. Het is een toepassing van de Rationeel Emotieve Therapie (RET), een cognitieve benadering van de psychotherapie. Een krachtig middel om kinderen te leren omgaan met hun emoties. In het boek is snel terug te vinden welke activiteiten ingezet kunnen worden op groeps- en individueel niveau. Bovendien staan alle werkbladen apart op de bijgeleverde cd-rom, makkelijk kopieerbaar voor gebruik tijdens de lessen.


Extra informatie:

Paperback / softback
200 pagina's
Met illustraties
Januari 2009
912 gram
297 x 210 x 16 mm
EAN: 9789074233828
Bazalt Educatieve Uitgaven nl

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00