Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Israel van Dorsten,Wij waren, ik ben
  • Israel van Dorsten,Wij waren, ik ben
Israel van Dorsten,Wij waren, ik ben
Wij waren, ik ben
Weg uit Ruinerwold
€ 24.99
24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenOp zondag 13 oktober 2019 verliet ik de boerderij waar ik jarenlang vastzat en stapte een café in Ruinerwold binnen. Op dat moment maakte ik me definitief los uit de geloofswereld van mijn vader, die mij vijfentwintig jaar lang in zijn macht had.

In `Wij waren, ik ben. Weg uit Ruinerwold` beschrijf ik mijn leven. Mijn vaders geloof en overtuigingen waren mijn realiteit: naar school ging ik niet, ik bestond niet eens voor de buitenwereld, en ik had geen vrienden. Er waren alleen de geesten die om ons heen dwaalden en waarmee we praatten. Bidden was onze enige redding, God zat altijd in mijn hoofd.

Dan komen de eerste scheurtjes in mijn geloof, en dat worden er geleidelijk steeds meer. Het internet is de sleutel voor mijn ontwikkeling. Ik zoek een weg naar de vrijheid voorbij schuld, angst, verdriet, onzekerheid. Maar wanneer mijn gedachten eindelijk vrij zijn, voel ik me meer opgesloten dan ooit. Ik wil weg uit de boerderij waar ik samen met mijn familie verborgen voor de buitenwereld leef. Maar wie gaat mij helpen?

– Israel van DorstenExtra informatie:

Paperback / softback
304 pagina's
Oktober 2022
388 gram
210 x 136 x 28 mm
EAN: 9789493304239
Uitgeverij Pluim

24 Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen