Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ingrid de Graaff,Valse herinneringen
  • Ingrid de Graaff,Valse herinneringen
Ingrid de Graaff,Valse herinneringen
Valse herinneringen
€ 19.95
Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Leona is samen met Mark en haar dochtertje Cira gelukkig in hun flatje in Leiden. Daar komt verandering in als Mark een aanbieding krijgt als fysiotherapeut in het ziekenhuis in Roosendaal. Ze gaan op zoek naar een nieuw huis en hun oog valt op een eengezinswoning uit de jaren 60 in het dorpje Wouw. Tijdens de bezichtiging van het huis krijgt Leona in één van de kamers een flash back. Ze heeft ook het gevoel dat ze hier eerder is geweest. Ondanks dat, kopen ze het huis. Al snel neemt hun leven een andere wending. Leona krijgt paniekaanvallen en nachtmerries. In hun huis gebeuren onverklaarbare dingen.

Dan komt Leona tot de ontdekking dat sinds mei 1971 een meisje van 9 jaar (Sarah) uit het dorp is vermist. Ze woonde met haar ouders en oudere zus in het huis dat Mark en Leona gekocht hebben. Ze begint een zoektocht naar het meisje en raakt steeds meer verstrikt in het verleden van haar. Haar leven wordt beheerst door haar zoektocht naar Sarah en haar relatie met Mark komt hierdoor onder spanning te staan. Toch rust ze niet voordat alle puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen.

En dan plotseling verdwijnt hun dochtertje Cira. Mark en Leona zijn in alle staten! Heeft de vermissing van Cira te maken met het vermiste meisje Sarah?


Extra informatie:

Paperback / softback
340 pagina's
Oktober 2019
440 gram
208 x 147 x 27 mm
EAN: 9789090322162
Uitgeverij NTL

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen