Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Inez van Oord,Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? Kaartenbox
  • Inez van Oord,Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? Kaartenbox
Inez van Oord,Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? Kaartenbox
Als jouw leven een cirkel is waar sta je dan? Kaartenbox
Kies je richting en begin opnieuw
€ 17.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


De kaartenbox `Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan?` van Inez van Oord is de basis voor een goed gesprek. De 42 kaarten en het boekje stellen vragen over je levensrichting en geven ons inzicht in waar we nu staan. Door het stellen van vragen kom je in actie. Zijn we alleen nog bezig met geld? Met de feiten? Of hangen we te veel aan onze idealen? Doen we nog wat we belangrijk vinden?
Alleen of met vrienden bevraag je je waarden en idealen om zicht te krijgen in jouw levenscirkel. De vragen helpen je het gesprek aan te gaan over de dingen die ertoe doen, die je gelukkig maken. Door de directe vragen breng je je levenspad en levenslessen in kaart. Zo kun je meer verbinding en bezieling vinden in je leven.
Inez van Oord is founding editor van Happinez. De volgende stap in haar leven was het boek Als jouw leven een cirkel is, waar sta je dan? De kaarten zijn samengesteld aan de hand van dit boek. Je hoeft het boek niet gelezen te hebben om met de kaartenbox te kunnen werken.Extra informatie:

Diversen
Augustus 2017
313 gram
166 x 121 x 35 mm
EAN: 9789021565736
Kosmos Uitgevers

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen