Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ian McEwan,Lessen
  Lessen
  € 27.50
  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Als de wereld nog steeds te kampen heeft met de gevolgen van de Tweede Wereldoorlog en het IJzeren Gordijn een feit is, wordt de 11-jarige Roland door zijn ouders ondergebracht op een Engelse kostschool. Ver weg van waar hij zijn idyllische jeugd doorbracht, trekt hij de aandacht van zijn pianolerares, Miriam Cornell.

  Jaren later, als zijn vrouw Alissa plotsklaps verdwenen is en hij met hun vier maanden oude zoontje achterblijft, gaat Roland niet alleen op zoek naar haar, maar ook naar het waarom van zijn rusteloze bestaan. Gemiste kansen, verloren liefdes, muziek, vrienden, literatuur, seks en politiek, álles komt voorbij.

  Meesterschrijver McEwan weet het leven van Roland moeiteloos te verweven met de grote gebeurtenissen van onze recente geschiedenis: van de Suezcrisis naar de Cubacrisis en van de val van Muur tot de klimaatcrisis en de huidige pandemie. Een tijdsgewricht dat dichtbij McEwan zelf ligt. Met Lessen heeft Ian McEwan misschien wel zijn meest persoonlijke roman tot nu toe geschreven.

  www.ianmcewan.com
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  Januari 2023
  780 gram
  220 x 150 x 37 mm
  EAN: 9789463361606
  Uitgeverij De Harmonie

  24 Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen