Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

Inke Brugman, Lenneke Bazen,Ik leer beter leren Handleiding
Ik leer beter leren
verbetering van studievaardigheden
€ 15.50

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Over het boek:
Efficiënt leren vereist bepaalde vaardigheden. De praktijk leert dat de meeste leerlingen van het voortgezet onderwijs deze studievaardigheden onvoldoende bezitten. Vanuit die vaststelling is dit boek geschreven. Het is een hulpmiddel voor iedereen die gericht met jongeren aan de slag wil op het gebied van studievaardigheden. De hier ontwikkelde methodieken zijn tegelijk toegespitst op leerlingen met leermoeilijkheden of met een ontwikkelingsstoornis, zoals autisme. Immers, vooral deze leerlingen hebben behoefte aan een gestructureerde methode, waarin zij stapsgewijs de vaardigheden kunnen aanleren. Deze methodes kunnen zowel klassikaal als individueel gehanteerd worden.

De Handleiding staat uitgebreid stil bij de manier waarop elke docent de methodieken kan toepassen in specifieke situaties.

In het bijhorende Werkboek staat oefenmateriaal voor de leerlingen.

Over de auteur(s):
Inke Brugman, orthopedagoog, is oprichter-directeur van Spectrum Brabant, Centrum voor zorg en onderwijs gevestigd in Veldhoven. Lenneke Bazen is studiecoördinator bij Spectrum Brabant. Zij begeleidt leerlingen met ontwikkelingsproblematiek, zoals ASS en ADHD.


Extra informatie:

Paperback / softback
73 pagina's
Maart 2010
235 gram
298 x 211 x 8 mm
EAN: 9789044123012
Uitgever Maklu

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen