Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Holly Smale,Bekent kleur
  • Holly Smale,Bekent kleur
Holly Smale,Bekent kleur
Bekent kleur
Geek Girl 5
€ 16.99
Levertijd: 2 tot 3 werkdagen`Geek Girl bekent kleur` is het vijfde deel in de populaire serie `Geek Girl` van Holly Smale: heerlijke chicklit-boeken vol geeks, modellen en hilarische situaties. Get your geek on!

De Geek heeft een plan
Geeky fotomodel Harriet Manners weet een hoop - maar het zijn eerlijk gezegd vrij nutteloze feitjes. Ze weet bijvoorbeeld dat vogelbekdieren geen maag hebben. Ze weet dat er ooit veertien eekhoorns zijn vastgehouden als spionnen. Ze weet dat er maar één vlag in de wereld is waar een gebouw op staat. En voor het eerst weet Harriet nu ook wat ze gaat doen in het leven. Ze heeft alles perféct uitgestippeld. Alleen houdt niet iedereen zich aan haar zorgvuldig uitgekiende plan...

Geek Girl van Holly Smale
`Geek Girl bekent kleur` is alweer het vijfde deel in de serie `Geek Girl` van Holly Smale, een Britse schrijfster die zelf een modellencarrière achter de rug heeft. Hoofdpersoon Harriet Manners is een geek: geen nerd, maar een charmante allesweter. Er is alleen één ding waar ze absoluut niets van begrijpt: mode. Maar hier komt verandering in als ze op een dag wordt gecast als model. Een heerlijke serie klunzige avonturen over de hele wereld is het gevolg.Extra informatie:
Geek Girl 5
Paperback / softback
Oktober 2016
519 gram
210 x 135 x 34 mm
EAN: 9789025761516
Gottmer

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen