Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Hilde Kroon,Scheiden is Leiden
  • Hilde Kroon,Scheiden is Leiden
Hilde Kroon,Scheiden is Leiden
Scheiden is Leiden
Gesprekken rond een scheiding
Hilde Kroon Mediation
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenNadat ik een paar dagen echt even helemaal weg was geweest nam ik de definitieve beslissing. Ik kwam midden in de nacht thuis. Het was vreselijk. Met lood in mijn schoenen liep ik de trap op naar de zolder, waar we sliepen. Hij hield zich slapende en ik ging naast hem liggen. We wisten allebei dat we wakker waren. Na een paar uurtjes draaien ben ik om een uur of vijf in de ochtend rechtop gaan zitten en zei ik: “We moeten praten”.
Na het gesprek reed hij, zoals gebruikelijk, om zes uur weg naar zijn werk. Ik keek hem na vanuit de woonkamer. Verdriet en berusting wisselden elkaar af.
Jaren later stond ik in zijn schoenen en was ik degene die weg reed, nagekeken door de man met wie ik had gehoopt mijn dromen waar te maken. Toen voelde ik mij wanhopig en gedesillusioneerd.
Scheiden is heftig. Of je nu degene bent die als eerste de beslissing neemt of degene die zich aan de beslissing ‘moet` conformeren. Het is een rouwproces voor beiden.
Heeft de relatie nog kans van slagen? Hoe breng ik de boodschap? Hoe voorkom ik een vechtscheiding? Hoe vertellen we het de kinderen? Hoe ga ik om met mijn boze pubers? Wat doe ik met de ongenuanceerde reacties van andere mensen?
Was het mijn schuld?
In dit boek voorbeelden van hoe je al dit soort gesprekken kunt voeren, zodat je niet meer met je mond vol tanden staat!
Hilde Kroon is meester in de rechten en meester in mediation en ze helpt je naar meesterlijke oplossingen in de meest lastige, maar ook alledaagse situaties.
Extra informatie:
Hilde Kroon Mediation
Paperback / softback
246 pagina's
Met illustraties
September 2021
453 gram
239 x 159 x 21 mm
EAN: 9789083014234
MraCle Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen