Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Herman  Dewit,Muziek met maffe materialen
  • Herman  Dewit,Muziek met maffe materialen
Herman  Dewit,Muziek met maffe materialen
Muziek met maffe materialen
€ 19.90

Uitverkocht/Niet leverbaar

Wie muzikale recyclage zegt, denkt automatisch aan Herman Dewit en Rosita Tahon. Beide stichters van de Vlaamse volksmuziekgroep 't Kliekske staan de jongste jaren als duo op het podium met een aantal muzikale programma's die ze brengen op zelf gemaakte instrumenten uit (hoofdzakelijk) wegwerpmateriaal. Samen met de makers van Schitterende rotzooi (uitgeverij De Draak, 2013) stelde Herman Dewit een inspirerend boek samen over die instrumenten en hoe je er zelf aan kunt beginnen.
Het motto ''muziek zit overal in, muziek krijg je overal uit'' zegt het helemaal: eigenlijk bepalen alleen je eigen verbeelding en creativiteit de grenzen. Vertrekkend van allerlei afval zoals petflessen, conservenblikken, plastic buizen en trechters laat de auteur zien hoe je verrassend goed klinkende melodie-instrumenten en leuk slagwerk zelf kunt maken en bespelen. Van heel eenvoudige dingen waar zo goed als geen werk aan is, zoals kleppers en tamboerijnen, tot het serieuzere werk met fluiten, doedelzakken en zelfs een draailier gemaakt van een wijnkist!

Extra informatie:
Paperback, slap kaft
156 pagina's
Met illustraties
December 2014
480 gram
245 x 206 x 11 mm
Uitgeverij Epo

Uitverkocht/Niet leverbaar